SLAGINGSPERCENTAGE

Wat is jullie slagingspercentage?

Je bent op zoek naar de beste rijschool , dat begrijpen we heel goed. Rijschool Dijkman geeft rijles in de regio Niedorp,Langedijk,Heerhugowaard,Schagen en Alkmaar met het slagingspercentage volgen we het gemiddelde van de rijscholen bij jou in de buurt. Je vindt meer informatie op de website van het CBR.

Rijscholen vergelijken

Je wilt rijscholen vergelijken, dat snappen we, maar het slagingspercentage zegt niet alles over de kwaliteit van de rijschool. Hoger is niet altijd beter! En waarom niet? Omdat er bij het slagingspercentage niet staat met hoeveel lessen de leerlingen zijn geslaagd.
We krijgen heel veel leerlingen van andere rijscholen die naar ons overstappen, omdat ze van hun oude rijschool geen rijexamendatum krijgen, als ze niet eerst extra rijlessen kopen. Als rede gaf de rijschool dan aan ‘ik wil mijn slagingspercentage hoog houden’.  Het slagingspercentage zegt zonder het aantal gereden rijlessen, niets over de kwaliteit en vaak alleen dat je bijna zeker weet dat je meer gaat betalen om het slagingspercentage van de rijschool hoog te houden.

We staan voor onze kwaliteit

We zijn een goede rijschool ! Kwaliteit en Betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel !